illy CLASSICO mljevena kava za MOKU u limenci 250g

illy CLASSICO mljevena kava za MOKU u limenci 250g

55,00kn

illy Classico MOKA mljevena kava

Illy Classico – snažan okus espressa s lijepo uravnoteženim okusom i notama karamele za pripremu Moke

Dostupno

Šifra: IL040204 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

illy Classico MOKA mljevena kava

Bogato aromatična, dobro definiranog tijela, illy mljevena Moka kava za pripremu na štednjaku lagan je za pripremu jutarnji ritual u većini talijanskih domaćinstava. Uživajte u klasično prženoj blagoj i uravnoteženoj kavi s notama karamele. Prepoznatljiva kombinacija finih illy Arabica kava, glatkog, bogatog i punog okusa stvorena je od vještog miješanja 100% održivo uzgojenih zrna Arabice, pomno odabranog iz različitih  regija širom svijeta. Rezultat je autentična talijanska kava koja je besprijekorno postojana, glatka, uravnotežena i nikad gorka – savršena za sve pripreme kave. Koristeći ekskluzivni postupak, illy kava pakirana je u konzervu bez tlaka, pod pritiskom koji pojačava i zatvara dragocjene arome i ulja, tako da uživate u najsvježijem okusu – šalica za šalicom.

Classico: Blagi i uravnoteženi
Naša jedinstvena illy mješavina 100% zrna kave Arabica dostupna je u 3 različita prženja; Classico, Intenso & Forte, svaki s različitim intenzitetom.

Classico je najblaži od svih 3, s lijepo uravnoteženim okusom i notama karamele

Još jedno talijansko iskustvo kave
Male dvokomorne moka posude smještene su na mnogim talijanskim štednjacima, jednostavni su za uporabu i puni kave, bogate arome. Iako zvuči poput Mocha kave, u Moki nema čokoladnog sirupa ili kakaa u prahu. Moka je dobila ime po gradu Mocha u Jemenu – ranom centru izvrsnosti kave.

Senzacionalno ujedinjena
Mogli bismo vam ponuditi svaku regiju, prženu i uklopljenu pod suncem. Ali radije bismo vam dali savršenu. Tako smo proveli osam desetljeća pročišćavajući jedinstvenu, prepoznatljivu mješavinu – koja je svijet proslavila kao vrhunac onoga što kava može biti.

Svaka limenka sadrži 250g mljevene kave.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Lucaffe

Oblik kave

Kava u zrnu

Neto količina

1kg

Košarica