Lavazza Espresso Point Cremoso 50/1

Akcija!

Lavazza Espresso Point Cremoso 50/1

99,00 kn

Lavazza Espresso Point Cremoso kapsule

Mješavina najboljih brazilskih i srednjeameričkih Arabica te Robuste za snažan i odlučan, ali sladak espresso, intenzivnog i dugotrajnog blagog ukusa.

Dostupno

Šifra: LA00 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Lavazza Espresso Point Cremoso kapsule 50/1

Puna i slatka mješavina, sastavljena od najboljih brazilskih i srednjoameričkih kava Arabica (40 %) i najkvalitetnije indonezijske kave Robusta (60 %). Rezultat srednje tamnog prženja je espresso  intenzivnog slatkog okusa i bogate kreme te uravnotežene arome.

Sastojci: mješavina Arabica 40% i Robusta 60%

Sadržaj: 50 kapsula

Zašto su nove EP kapsule crne umjesto bijelih? capsules-lavazza-black

Nove kapsule Espresso Point mijenjaju boju: iz bijele u crnu. Ono što se ne mijenja su okus i kvaliteta Lavazza kave, savršene za Vaše stanke u uredu.

Razlog je jednostavan: želimo učiniti sliku Lavazze što konzistentnijom i prepoznatljivijom za naše kupce. Kapsule Espresso Point postaju crne poput onih ostalih Lavazza BLUE i Lavazza A Modo Mio sustava.

Crna kapsula, osim što ima elegantniji i moderniji dizajn, bolja je za okoliš zahvaljujući optimizaciji proizvodnog procesa. Smanjena je upotreba djevičanske plastike, a posljedično su se smanjili i kilometri koji se godišnje prijeđu za prijevoz sirovina: do 112 kamiona manje na cesti, uz uštedu od približno 14 000 prijeđenih kilometara.

Želimo Vam ugodnu pauzu uz kavu.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Neto količina

700g (100x7g)

Brand

Lavazza

Kompatibilnost kapsula

Za Espresso Point

Kapsula u pakiranju

100

Oblik kave

Kapsule za kavu

Košarica