NESCAFÉ® Dolce Gusto® Vege Trio Badem Macchiato, Zobeni Macchiato i Kokos Flat White (36 kapsula)

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Vege Trio Badem Macchiato, Zobeni Macchiato i Kokos Flat White (36 kapsula)

136,00 kn (18,05 €)

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Vege Trio Badem Macchiato, Zobeni Macchiato i Kokos Flat White

Otkrijte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Almond Macchiato, prvi vege napitak od kombinacije kremastih nota badema i nježne pržene kave,  Kokos Flat White, prvi vege napitak od kombinacije kremastih nota kokosa i nježne pržene kave te Almond Macchiato, prvi vege napitak od kombinacije prženih nota zobi i nježne pržene kave.

Trenutno nije dostupno

Pošaljite mi obavijest o dostupnosti

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Vege Trio Badem Macchiato, Zobeni Macchiato i Kokos Flat White
3×12 kapsula

Otkrijte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Almond macchiato, ukusnu alternativu svom uobičajenom latteu. Iz kombinacije kremastih nota badema i nježne pržene kave dolazi prvi napitak od povrća s bademom i kavom, prirodno bez laktoze i prikladan za vegansku prehranu. Tu je i NESCAFÉ® Dolce Gusto® Kokos Flat White, ukusna alternativa uobičajenom latteu. Iz kombinacije kremastih nota kokosa i nježne pržene kave dolazi prvi napitak od povrća s kokosom i kavom, prirodno bez laktoze i prikladan za vegansku prehranu. U ovom kompletu je i NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oat macchiato, ukusna alternativa uobičajenom latteu. Spojem prženih nota zobi i nježne kave dolazi prvi vege napitak u kapsulama s okusom zobi i kave, prirodan i prikladan za vegansku prehranu.

Naš sustav visokog tlaka (do 15 bara) omogućit će vam da dobijete kavu izvrsne kvalitete i ukusnu i baršunastu pjenu.

S hermetički zatvorenim kapsulama Nescafé Dolce Gusto Espresso. Hermetički zatvorene kapsule čuvaju svježinu kave omogućujući vam da uživate u aromi i punom okusu kad god poželite.
Jednostavno umetnite kapsulu u aparat NESCAFÉ Dolce Gusto i Vaša kava od badema bit će odmah spremna za uživanje.

Nescafè Dolce Gusto veliki izbor espressa i pića: isprobajte više od 30 visokokvalitetnih kreacija na bazi kave: od raspona intenzivnog espressa i pune duge kave, preko kremastih cappuccina, toplih čokolada, čaja, hladnih napitaka i još mnogo toga.

Pakiranje od 3×12 kapsula

Pakiranje sadrži 3×12 kapsula dizajniranih za sustav  NESCAFÉ Dolce Gusto s kojima možete pripremiti 36 šalica napitaka.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Dolce Gusto, Nescafe

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kapsula u pakiranju

12

Kompatibilnost kapsula

Za Dolce Gusto

Neto količina

116g (12*9g)

Pakiranje (komada)

16

Košarica