Piccola GreenB ESE aparat za kavu

Piccola GreenB ESE aparat za kavu

1.899,00 kn (252,04 €)

Unikatno dizajnirani aparat za pripremu vrhunskog espressa iz papirnatih jastučića (ESE – Easy Serving Espresso).

Po narudžbi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra: LU990002 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

PICCOLA GreenB je Limited Edition uređaj unikatnog dizajna, ručno ukrašen kristalima. Ime je dobio prema svojim iznimno malim dimenzijama i dizajnu zelenog leptira iz kristala. Dizajn je inspiriran zelenim, ekološki opravdanim pristupom prema prirodi. Izrađen je u potpunosti od nehrđajućeg čelika u jednom bloku, čak je i ručka od inox-a. Iznimno je izdržljiv, izvana i iznutra. Kvaliteta ekstrakcije kave je jednaka kao i kod drugih modela jer je grupa za kuhanje identična. Idealan je za ljude koji se ne žele lišiti komfora i kvalitetne kave kad su na putu.

PICCOLA je aparat za kvalitetni espresso s najmanjom radnom površinom na tržištu. Idealan je za ponijeti na put (kamper, brod i sl.). Ispod rešetke je mala ladica za kapanje koju je jednostavno obrisati spužvom. Kvaliteta espressa je vrhunska, kao kod profesionalnih aparata. PICCOLA ima malu potrošnju energije, a moguće ju je spojiti na veliki rezervoar s vodom i pripremati kavu non-stop, kao s velikim aparatom.

Ručna ladica za kapanje omogućava jednostavno čišćenje.

Elegantna tvrda torba (dodatno) je od eko-kože s patent zatvaračima i ručkama za nošenje. Unutrašnjost je mekana i štiti aparat od ogrebotina, a elastične trake drže šalice i tanjuriće.

Preporučuje se za brodove, kampere, mobilne kućice, za urede i dom te za hotelske sobe.

Širina: 15,00 cm
Visina: 25,00 cm
Dubina: 22,00 cm
Težina: 5 kg
Voltaža: 230 V/ 50 Hz – 120 V / 60 Hz
Snaga: 500 W
Zapremina: 1 l

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Lucaffe

Kompatibilnost kapsula

Za ESE Easy Serving Espresso

Pogledajte i ove proizvode…
Košarica