Bonne Maman Tartelette karamela čokolada 135g

Bonne Maman Tartelette karamela čokolada 135g

4,49 

Bonne Maman Tartelette čokolada karamela 135g

9 pojedinačno zapakiranih mini tartova od tijesta punjenih karamelom i mliječnom čokoladom.

Trenutno nije dostupno

Pošaljite mi obavijest o dostupnosti

Kategorije: , ,
Opis

Opis

Bonne Maman Tartelette karamela čokolada 135g

Trijada okusa. Bonne Maman Tartelette karamela i mliječna čokolada su mali tartovi tipičnog francuskog stila pečenja. Okruglo, hrskavo tijesto preliveno je ukusnom karamelom i dodatno hrskavom mliječnom čokoladom.

Sastojci/nutritivne vrijednosti

Sastojci:

PŠENIČNO BRAŠNO, MLIJEČNA ČOKOLADA 27% (šećer, kakao maslac, PUNO MLIJEKO U PRAHU, kakao masa, emulgator: suncokretov lecitin, prirodna aroma vanilije), karamela 20% (glukozni sirup, sirup od invertnog šećera, MASLAC, ZASLAĐENO KONDENZIRANO MLIJEKO, sol , šećer, emulgator: suncokretov lecitin, prirodna aroma), šećer, MASLAC, JAJA, OBRANO MLIJEKO U PRAHU, sol, sredstva za dizanje: natrijevi karbonati i limunska kiselina. Može sadržavati tragove ORAŠASTIH PLODOVA i SEZAMA.

Nutritivne vrijednosti na 100g:

Energetska vrijednost: 490,00 kilokalorija (kcal) Energetska vrijednost: 2.053,00 kilodžula (kJ) Masti: 22,00 masti, od toga zasićene masne kiseline: 14,00 ugljikohidrati: 66,00 ugljikohidrati, od toga šećeri: 41,00 vlakna: 1,60 Bjelančevine: 6,10 Sol: 0,94

Upute za čuvanje i korištenje:
Čuvati na suhom i hladnom (maks. 25°C) i zaštićeno od svjetlosti.

Savjet za alergije:
Sadrži: Jaja i proizvodi od jaja, Mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu), Orašasti plodovi i proizvodi od orašastih plodova, Sjemenke sezama i proizvodi od sezama, Žitarice koje sadrže gluten i proizvodi od žitarica koji sadrže gluten, Bademi i proizvodi od badema, Indijski oraščići i proizvodi od indijskih oraščića, Lješnjaci i proizvodi od lješnjaka, Pecan orasi i proizvodi od oraha oraha, Queensland orasi i proizvodi od Queensland oraha, Brazilski orasi i proizvodi od brazilskih oraha, pistacija i proizvodi od pistacija, orasi i proizvodi od oraha, pšenica i proizvodi od pšenice (žitarice koje sadrže gluten)

Dodatne informacije:
Sadrži: Emulgator (EMULSIFIER)

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Vrsta pribora

Keksi i čokoladice

Brand

Bonne Maman

ZAMIJENI JEZIK
Košarica