illy IPERESPRESSO Classico Americano 100% Arabica kapsule 18/1

illy IPERESPRESSO Classico Americano 100% Arabica kapsule 18/1

10,88  (81,98 kn)

illy Iperespresso Classico Americano kava u kapsulama

Nove Iperespresso kapsule Americano kave omogućuju vam da pripremite izvrsnu šalicu američke kave s illy mješavinom.

Trenutno nije dostupno

Pošaljite mi obavijest o dostupnosti

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra: IL030212 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

illy IPERESPRESSO Classico Americano kava u kapsulama

Aromatične note
Nove Iperespresso Americano kave kapsule omogućuju vam da pripremite izvrsnu šalicu američke kave s illy mješavinom, koristeći Iperespresso Espresso & Coffee aparat.
CLASSIC nijansa okusa jedine mješavine 100% Arabice illy izražava slatku i cvjetnu notu koja se kombinira s naznakama tostiranog kruha, karamele i čokolade. Za one koji preferiraju šalicu kave mekog i baršunastog okusa.
Pakiranje sadrži 18 kapsula klasične pržene američke kave.

Evolucija Iperespresso sustava
S novim kapsulama kave u američkom stilu danas je moguće brzo i jednostavno pripremiti izvrsnu šalicu kave po američkom s nepogrešivim okusom illy blend. Zahvaljujući mudro kalibriranoj recepturi, koja kombinira mljevenu kavu i instant kavu dobivenu najnaprednijim tehnikama obrade illy mješavine, američke kapsule kave jamče izvanrednu aromu i tijelo u dugoj pripremi (cca 220 ml).

Uz koji aparat za kavu možete koristiti Iperespresso Espresso & Coffee kapsulu?
Espresso&Coffee. Ovi inovativni aparati stvoreni su da zadovolje one koji ne žele birati između espressa i američke kave: omogućuju vam da napravite oba pripravka s jednim aparatom, s istom lakoćom i nepogrešivim okusom illy mješavine, jednostavno korištenjem različitih Iperespresso kapsula .

Iperespresso sustav.
Kako bismo vam omogućili da uvijek uživate u espressu koji volite, istražujemo više od 80 godina. Proučili smo svaki detalj kapsule i aparata, s ciljem postizanja što boljeg prinosa u šalici, kava za kavom.
Zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji, Iperespresso kapsula izdvaja najintenzivnije arome iz kave, kako bi se dobio espresso koji je uvijek kremast i aromatičan, s najvećom jednostavnošću.

Jedina illy mješavina postaje potpis.
Više od 80 godina illy je posvećen usavršavanju jedinstvene mješavine od 9 podrijetla Arabice, kako bi svijetu ponudio najbolju kavu.

Svako pakiranje kapsula illy Iperespresso omogućuje vam pripremu izvanrednog espressa i cappuccina kod kuće jednostavno i s lakoćom. Svaka kapsula sadrži približno sedam grama savršeno pržene i stručno mljevene 100% održivo uzgojene kave Arabica illy glatkog, bogatog i punog okusa. Rezultat je autentična talijanska kava koja je besprijekorno postojana, glatka, uravnotežena i nikad gorka. sadrži 18 kapsula kave.

  • pakiranje u Iperespresso kapsulama
  • sastav 100% Arabica
  • svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli
  • 18 kapsula

Sastojci: pržena mljevena kava.

Što je sustav iperEspresso Capsule?
Inovativni sustav kapsula iperEspresso čini espresso kvalitetnim kao u kafićima. Za razliku od konvencionalnih jednostupanjskih sustava, sustav kapsula iperEspresso koristi patentirani dvostupanjski postupak za stvaranje intenzivno aromatičnog, punog tijela espressa s bogatom, dugotrajnom kremom. A kapsule omogućuju brzo i jednostavno čišćenje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Illy

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kompatibilnost kapsula

Za Iperespresso

Neto količina

131g (18x7g)

Kapsula u pakiranju

18

Košarica