illy IPERESPRESSO XL 100 Guatemala 100% Arabica kapsula

illy IPERESPRESSO XL 100 Guatemala 100% Arabica kapsula

66,36 

illy Iperespresso Guatemala kava u kapsulama

Otkrijte kavu s jedinstvenim porijeklom illy Arabica Selection Guatemala koja pojedinačno ističe jednu od jedinstvenih nota okusa pronađenu u legendarnoj mješavini illy, fine kiselosti i odvažnih nota čokolade.

Trenutno nije dostupno

Pošaljite mi obavijest o dostupnosti

Šifra: IL030219 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

illy IPERESPRESSO Guatemala kava u kapsulama

Doživite užitak illy kave kao nikada prije – uvodeći najnoviju inovaciju kave od illya, IPER kapsulu za kavu. Ova inteligentno dizajnirana kapsula sadrži mini-filter visokih performansi koji precizno priprema šalicu aromatične Guatemala kave glatkog bogatog okusa koji može biti samo illy.

Pakiranje sadrži 100 zasebno pakiranih kapsula kave.

Otkrijte kavu s jedinstvenim porijeklom illy Arabica Selection Guatemala koja pojedinačno ističe jednu od jedinstvenih nota okusa pronađenu u legendarnoj mješavini illy. Kava uzgojena u Gvatemali idealan je dodatak bilo kojoj mješavini zbog svoje kiselosti i odvažnih nota čokolade. Ova održivo uzgojena kava sastoji se od 100% zrna Arabice. Prženje kave ovog podrijetla posebno je kalibrirano kako bi poboljšalo prirodne aromatične note i profil okusa kave.

PORIJEKLO OKUSA – JEDAN SASTOJAK.

Istražite podrijetlo illy kave.

Usavršili smo prženje svakog pojedinačnog podrijetla ili sastojka, pronađenog u našoj illy mješavini s potpisom. Prepoznatljivo prženje poboljšava različite okuse svake Arabice: cvjetne note iz Etiopije, čokoladne note iz Gvatemale, karamela iz Brazila i voćne note iz Kolumbije.

Jedinstveni profil prženja i arome.

Svaka Arabica Selection ima svoju jedinstvenu temperaturu i vrijeme prženja kako bi istaknula aromu i okus svakog podrijetla. Gvatemala je odvažnog okusa, s notama čokolade.

  • pakiranje u Iperespresso kapsulama
  • sastav 100% Arabica
  • svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli
  • 100 individualno zapakiranih kapsula

Sastojci: pržena mljevena kava.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Illy

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kompatibilnost kapsula

Za Iperespresso

Neto količina

700g (100x7g)

Kapsula u pakiranju

100

ZAMIJENI JEZIK
Košarica