Nespresso original Arpeggio kapsule 10/1

Nespresso original Arpeggio kapsule 10/1

4,90 

Nespresso original Arpeggio kapsule 10/1

Intenzivna i kremasta – ova izuzetna mješavina je pravi odraz centralnog značaja Firence koja privlači utjecaje iz cijele zemlje. Ova kava kombinira voćne note sa sjevera Italije s notama kakaa sa juga – rezultat je baršunasta, gusta i kremasta kava..

Dostupno

Opis

Opis

Nespresso original Arpeggio kapsule 10/1

Ova izuzetna mješavina je pravi odraz kulturnog značaja Firence: ona je intelektualni centar u srcu Italije koji privlači utjecaje iz cijele zemlje. Način prženja Ispirazione Firenze Arpeggio kave objedinjuje ove utjecaje kombinirajući voćne note koje se tradicionalno pronalaze na sjeveru Italije sa notama kakaa sa juga, a rezultat je baršunasta, gusta i kremasta kava.

 

Intenzitet 9
Gorčina 4
Kiselost 2
Tijelo 4
Prženje 4
Aromatični profil Intenzivna i kremasta
Aromatične note Kakao
Veličina šalice Ristretto 25ml
Veličina šalice Espresso 40ml
Ispirazione Arpeggio

Ova izuzetna mješavina je pravi odraz kulturnog značaja Firence: ona je intelektualni centar u srcu Italije koji privlači utjecaje iz cijele zemlje. Način prženja Ispirazione Firenze Arpeggio kave objedinjuje ove utjecaje kombinirajući voćne note koje se tradicionalno pronalaze na sjeveru Italije sa notama kakaa sa juga, a vrhunac je baršunasta, gusta i kremasta kava.

PORIJEKLO
Ispirazione Firenze Arpeggio je mješavina Arabica iz Latinske Amerike skoncentirranih oko srodne kostarikanske kave koja ima notu slada. Sve ostale kave koje su korištene su također Arabice, a njihov ujedinjen okus je privlačan kao Firenca tokom renesanse.

PRŽENJE
Ispirazione Firenze Arpeggio napravili smo kako bismo odali počast kulturi ovog grada koji se prostire od svijetlog sjevera do tamnog juga. Intenzivno prženje zrna omogućava da se razviju upečatljive karakteristike svake od kava koje su korištene u Ispirazione Firenze Arpeggio. Ona je mješavina, ali svaka od njenih kava blista u šalici. Aroma slada pretvara se u note kakaa koja ovom espressu daje ozbiljnost.

AROMATIČNI PROFIL
Ispirazione Firenze Arpeggio je gusta i kremasta sa izrazito prženim notama i notama kakaa. Krema joj daje neodoljivu baršunastu teksturu. Možete je čak nazvati i umjetničkim djelom.

SASTOJCI I ALERGENI
10 Ispirazione Firenze Arpeggio kapsula pržene mljevene kave za Nespresso sustav.

SASTOJCI
Pržena mljevena kava

NETO TEŽINA 
53g

PROIZVEDENO U ŠVICARSKOJ

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Nespresso

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kompatibilnost kapsula

Za Nespresso

Kapsula u pakiranju

10

Neto količina

50g (10x5g)

ZAMIJENI JEZIK
Košarica