Nespresso original Ristretto kapsule 10/1

Nespresso original Ristretto kapsule 10/1

4,90 

Nespresso original Ristretto kapsule 10/1

Moćna i drugačija – Ispirazione Ristretto Italiano je sofisticirana mješavina kava Arabike i Robuste – prepoznatljivog talijanskog okusa koji odražava eleganciju i izvrsnost talijanske kulture.

Dostupno

Opis

Opis

Nespresso original Ristretto kapsule 10/1

Ispirazione Ristretto Italiano je sofisticirani recept kava – i Arabike i Robuste – gdje svaka daje svoju osobnost kako bi se stvorio ovaj prepoznatljiv talijanski okus. Napravili smo ga tako da odražava eleganciju i izvrsnost talijanske kulture i kave.

 

Intenzitet 10
Gorčina 4
Kiselost 3
Tijelo 4
Prženje 4
Aromatični profil Zasićena
Aromatične note Voćne
Veličina šalice Ristretto 25ml
Veličina šalice Espresso 40ml Espresso 40ml
Ispirazione Ristretto Italiano

 

 

Kapljica okusa: suština talijanske tradicije pijenja kave. Inspirirani ambasadorom svih talijanskih kava, ristretto, odlučili smo ne imitirati, već pržiti našu savršenu verziju. Dio zrna je dugo pržen kako bi dao tijelo, a dio kratko pržen kako bi osvijetlio voćnu notu. Ova je kava vrhunac svega što smo istražili u prepoznatljivoj talijanskoj šalici kave.

PORIJEKLO
Talijani kažu da kava počiva na četiri M ; miscela, macinazione, macchina i mano. Stvaranje Ispirazione Ristretto Italiano s poštovanjem prema ovom talijanskom klasiku započinje mješavinom – miscelom. Ispirazione Ristretto Italiano sofisticirani je recept za kavu – i Arabica i Robusta – koja svaka daje svoju osobnost kako bi stvorili ovaj poznati talijanski okus. Napravili smo je tako da odražava eleganciju i izvrsnost talijanske kulture i kave. Na vrh neutralne baze brazilske Arabice dolazi crtica Robusta iz Južne Indije. To dodaje intenzitet Ispirazione Ristretto Italiano. Najbolje od južnoameričkih i istočnoafričkih Arabika dodaju trag voćne note Ristretto Italiano kapsuli.

PRŽENJE
Odvojeno prženje znači da možete kušati što svaka kava donosi u šalicu. Dugo pržena zrna Robuste daju Ispirazione Ristretto Italiano njegovo tijelo, prženje i gorčinu kakaa. Kroz kratko prženje Arabice oživljavamo njihove lagano kisele i voćne note koje daju Ispirazione Ristretto Italiano više u šalici.  Kroz Ispirazione Ristretto Italiano Slavimo bogatu talijansku povijest mješanja i prženja

AROMATIČNI PROFIL
Pržena i intenzivna kava, ali s voćnim notama i naznakom kiselosti koja pleše kroz mješavinu – Ispirazione Ristretto Italiano tajanstvena je i magnetska u svojoj složenosti. To je profil vrijedan ambasadora – kava koja objašnjava talijansku strast prema kavi i ima smisla zašto je to ugrađeno u svakodnevni život. Izdvojeno iz klasičnih 25 ml, uskoro ćete vidjeti koliko su Talijani u pravu – ova kap okusa pokazuje kako uistinu manje može biti više.

SASTOJCI I ALERGENI
10 Ispirazione Ristretto Italiano kapsula pržene mljevene kave za Nespresso sustav.

SASTOJCI
Pržena mljevena kava

NETO TEŽINA (ZA 10 KAPSULA)
55g

PROIZVEDENO U ŠVICARSKOJ

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Nespresso

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kompatibilnost kapsula

Za Nespresso

Kapsula u pakiranju

10

Neto količina

50g (10x5g)

ZAMIJENI JEZIK
Košarica