Novosti

15. listopada 2020.

Dilmah čaj – egzotična Šri Lanka za dobro jutro

Ako niste ljubitelj kave ili vam kava ponekad dosadi, vjerojatno ste već u svoju svakodnevicu ubacili čaj i njegova ljekovita svojstva.

Mnogi drevni narodi, ali i najzdravije države svijeta, na svakodnevnoj bazi piju čaj i vole raspravljati o tome koje su dobrobiti koje vrste čaja.

Mi vam želimo predstaviti jedan prestižan brend iz Šri Lanke, a radi se o brendu koji je globalno poznat po izuzetnoj kvaliteti i intenzivnom okusu. Dilmah je svjetski poznat postao zbog svježine svog čaja, ali i kvaliteti obrade.

Količina antioksidansa i bilja koje možete naći u ovom čaju znatno je viša od konkurentskih brendova.

Zato smo ponosni što i mi imamo Dilmah čajeve u svojoj prodaji. Poslušajte nešto više o brendu, a onda nešto više o okusima!

Dilmah za dobro jutro!

Merrill J. Fernando bio je mali proizvođač čaja iz Šri Lanke, a u 1988. odlučio je da njegovi snovi moraju postati java!

Borio se s multinacionalnim brendovima koji su mu bili konkurencija, što je bilo teško, jer je njegova proizvodnja bila mala i fokusirana na etiku i posvećenost samom poslu.

Tri generacije danas imaju svoje prste u ovoj velikoj kompaniji – sinovi i kćeri vlasnika odlučili su podržati oca u njegovom naumu.

Dilmah povezuje kulturu Šri Lanke, njihove tradicije, običaje i vrijednosti, s modernim rješenjima i konstantnom inovacijom te traženjem nekih novih okusa i ideja.

Dilmah poštuje i štiti prirodu i okolinu oko sebe, a pohvalno je i što ima svoju humanitarnu organizaciju MJF Charitable Foundation.

Koji Dilmah okus je za vas?

Ovaj egzotični brend ne možete naći svugdje, ali kod nas možete – i to u 30-ak okusa i verzija!

Ako ste netko kome kofein treba u životu, probajte bilo koju verziju crnog čaja s okusom. Crni čaj s breskvom, crni čaj  s crnim ribizom,  s jagodom, itd.

Možete se odlučiti i za Ceylon Supreme crni čaj, koji je nešto jači i intenzivniji. Earl Grey je verzija s bergamotom, agrumom koji je sličan naranči.

English Breakfast je pak crni čaj koji će vam dati iskustvo pijuckanja kakvo možete iskusiti samo u Velikoj Britaniji – dodajte malo mlijeka i uživajte!

Postoje i nešto egzotičnije kombinacije, kao recimo vanilija, acai bobice i nar.

Kombinacije bobica su također raznolike i ukusne, a i začinjeni chai čaj je za avanturiste!

Čaj od jasmina više će prijati ženama, a čaj od mente onima koji vole razbuđivanje.

Talijanski čaj s bademom nećete naći nigdje drugdje osim u Dilmah proizvodnji, a živahne kombinacije agruma pomoći će vam da se obranite od zimskih prehlada.

Čaj s cimetom također je dobar za imunitet, isto kao i kombinacije s kardamom začinom.

Za one kojima uvijek nedostaje ljeto, kombinacije s kokosom su uvijek dobar izbor, a ako volite jagode, svakako pogledajte nekoliko opcija koje nudimo u trgovini.

Cvjetni čajevi, biljni čajevi, voćni čajevi, miksevi za imunitet… Dilmah je pokrio sve kategorije!

Zaključak o Dilmah čaj

Nemojte više piti dosadan čaj – uložite par kuna više u čaj koji je proizveden osviješteno i kvalitetno. Nećete požaliti!

ZAMIJENI JEZIK
Košarica