Načini plaćanja

CIJENA

Maloprodajna cijena robe istaknuta za svaki proizvod izražena je u EUR i s preračunatom stopom u hrvatskim kunama (HRK) s uračunatim PDV-om. Za narudžbe veće od 60 € dostava na području Republike Hrvatske je uključena u cijenu proizvoda dok je za narudžbe manje od 60 € iznos troška dostave naznačen pri potvrđivanju narudžbe.

 

TRAJANJE UGOVORA

Ugovor koji sklapaju Kupac i Prodavatelj jednokratan je ugovor o kupoprodaji koji je konzumiran izvršenjem plaćanja od strane Kupca i isporukom robe od strane Prodavatelja.

 

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini www.kavica.hr moguće je na sljedeće načine:

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama: Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje bankovnim karticama: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB.

PayPal plaćanje putem Vašeg PayPal računa

Virmansko plaćanje

Kod ovakvog odabira načina plaćanja na svoju e-mail adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe s potrebnim detaljima za uplatu. Uplatu možete obaviti  na IBAN HR22 234 0009 1110 8455 79 s pozivom na broj #broj narudžbe korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine i sl.

Po zaprimljenoj uplati započeti ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem moguće gotovinom – u slučaju da Vam kurir dostavne službe dostavi paket na adresu ili da pošiljku podižete sami na našem skladištu

 

 

IZJAVA O SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA BANKOVNIM KARTICAMA

Lucaffe j.d.o.o. koristi myPOS za online plaćanja. myPOS je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. myPOS kupcu i prodavatelju osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI API i SSL sigurnosna enkripcija koje myPOS koristi kao protokole najvišeg stupnja zaštite upisa i prijenosa podataka.

ZAMIJENI JEZIK
Košarica