Aparat za Dolce Gusto kavu KRUPS KP1305 Lumio crveni

Akcija!

Aparat za Dolce Gusto kavu KRUPS KP1305 Lumio crveni

90,12  (679,01 kn)

Aparat za kavu KRUPS KP1305 Dolce Gusto® Lumio crveni

Aparat za kavu Lumio na Dolce Gusto kapsule namijenjen za pripremu ukusnih NESCAFÉ® napitaka. Aparatom upravljate ručno i intuitivno. Samo umetnite svoju omiljenu kapsulu Nescafé Dolce Gusto i odaberite toplu ili hladnu vodu.

Trenutno nije dostupno

Pošaljite mi obavijest o dostupnosti

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra: KR010502 Kategorije: , ,
Opis

Opis

Aparat za kavu KRUPS KP1305 Dolce Gusto® Lumio crveni

Aparat za kavu na kapsule Dolce Gusto NESCAFÉ® Lumio KP 1305 kompaktan je aparat priznatog proizvođača Krups. Modernog je dizajna i primjeren za svaku kuhinju. Aparatom se upravlja ručno, zbog čega je moguća priprema napitaka točno po željama. Upravljanje je jednostavno i brzo.

Primjeren je za pripremu hladnih i toplih napitaka. Za pripremu šalice prave espresso kave brine tlak od 15 bara sa ugrađenim termo blokom. Aparat ima pladanj za kapanje tekućina koji će se pobrinuti za čistu radnu površinu, a moguće ga je prilagoditi po visini, što omogućava 4 položaja za različito velike šalice.

Kava kao da je priprema profesionalni barista

Aparat za kavu Lumio ima pritisak pumpe 15 bara zbog čega će vaša kava imati pahuljastu pjenu. Osim toga, aparat za kavu troši energije koliko je zapravo potrebno za pripremu napitka. Nakon jedne minute neaktivnosti, automatski se isključuje, tako da možete ići na posao, ne brinući o struji ili šteti koja bi se mogla dogoditi ako aparat ostane uključen cijeli dan.

PLAY and SELECT tehnologija


Uz Play and Select tehnologiju odaberite količinu kave koja vam najbolje paše u određenom trenutku, espresso ili veća kava). Personalizirajte svoj napitak pomoći Play and Select izbornikom kojim određujete količine napitka (od espressa do bijele kave i mnogo različitih napitaka). Uz sustav kapsula isprobajte i pronađite omiljeni okus od čak 25 fantastičnih okusa. Volite kavu kratku i jaku, ili više uživate u velikoj šalici kroz jutro? Uz Dolce gusto pronađite rješenje za sebe. Uključite svoj uređaj i pričekajte lampicu koja će vam signalizirati da je sada spreman za rad. Vaš odabrani napitak bit će gotov za čas. Dolce gusto aparati za kavu su kompaktni i praktični, te će se vrlo dobro uklopiti u svaku kuhinju. Pronađite kutak za svoj Krups Dolce gusto aparat za kavu.

Podesiva visina posude za kapljevinu


Odaberite svoje omiljene Dolce gusto okuse i uz podesivu posudu pripremite visinu na odgovarajuću visinu čaše ili šalice. Kako bi u svom napitku uživali u željenoj šalici, možete odabrati visinu posude i pripremiti espresso, latte macchiato, chococino itd. Na taj način sav sadržaj ide u šalicu i nema prskanja van šalice. Spustite posudu na nultu razinu i ubacite veliku šalicu i pripremite ukusan cappuccino, ili povisite posudu i u manjoj šalici pripremite espresso intenzivnog okusa. Uporaba Dolce gusto aparata za kavu bit će jednostavna. Ovaj visokotlačni espresso aparat za kavu daje profesionalnu kvalitetu kave s baršunastom teksturom i bogatom pjenom. Praktičnim i kompaktnim dizajnom postaje glavna atrakcija u svakoj kuhinji.

Funkcija uštede energije (1 min)


Nakon zadnjeg gutljaja jutarnje kave ste u žurbi izletili iz stana i zaboravili isključiti svoj Dolce gusto aparat za kavu? Dolce gusto aparat za kavu se sam automatski isključuje nakon jedne minute ne uporabe. Ne samo da će vam ovaj aparat za kavu uštediti vrijeme pripreme kave u jutarnjim satima prije odlasaka, već će za vas i štediti energiju ( A razred potrošnje energije ). Opustite se i uživajte u omiljenom okusu kave, a brigu o pripremi prepustite svom Dolce gusto aparatu za kavu. Jednim pritiskom na tipku ga uključite i pustite da vam LED indikator da signal da je spreman za rad. Po završetku izbacite kapsulu i nakon jedne minute neaktivnost, aparat će se sam automatski isključiti. Praktičnost i kompaktnost su njegove najbolje odlike, a ukusna kava je samo bonus!


hermetički zatvorenim kapsulama koje čuvaju svježinu kave, možete uživati u bogatoj aromi.

Prikladan način uštede energije automatski isključuje vaš NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio nakon 1 minute neaktivnosti, što ga čini izuzetno ekonomičnim.

Za pripremu napitaka jednostavno stavite svoju omiljenu kapsulu u aparat i samo jednim potezom vaše ruke proizvest će savršen napitak po vašoj želji.

Uređaj je savršeno pogodan za uredsku i kućnu upotrebu.

Tehnički podaci:

  • Profesionalni pritisak pumpe od 15 bara
  • Za tople i hladne napitke
  • Energetski učinkovit – automatsko isključivanje nakon 5 minuta
  • Snaga 1340-1600W
  • Plastična posuda za toplu/hladnu vodu 1,0 l
  • Obavijest o uklanjanju kamenca
  • Napravite kremastu mliječnu pjenu
  • Dimenzije: 28 x 21 x 41 cm (š x d x v)
  • Masa: 3,3 kg.

Jamstvo 2 godine

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Dolce Gusto

Kompatibilnost kapsula

Za Dolce Gusto

Pogledajte i ove proizvode…
Košarica