illy IPERESPRESSO kapsule Brasil 100% Arabica 18/1

Akcija!

illy IPERESPRESSO kapsule Brasil 100% Arabica 18/1

Original price was: 10,80 €.Current price is: 9,72 €.

illy Iperespresso Brasil kava u kapsulama

Intenzivna i punog okusa s notama karamele.

Dostupno

Šifra: IL030105 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

illy IPERESPRESSO Brasil kava u kapsulama

ARABICA SELECTION BRASIL COFFEE
Otkrijte kavu s jedinstvenim podrijetlom illy Arabica Selection Brasile koja pojedinačno ističe jednu od jedinstvenih nota okusa pronađenu u legendarnoj mješavini illy. Kava uzgojena u Brazilu često se koristi kao temelj mješavine espressa zbog intenzivnog punog okusa i nota karamele. Ova održivo uzgojena kava sastoji se od 100% zrna arabike. Brazil, najveći svjetski proizvođač kave Arabica, dom je za pet milijardi biljaka kave gdje dobro definirane vlažne i suhe sezone stvaraju savršenu klimu za uzgoj kave. Prženje kave ovog podrijetla posebno je kalibrirano kako bi poboljšalo prirodne aromatične note i profil okusa kave.

PORIJEKLO OKUSA – JEDAN SASTOJAK.

Istražite podrijetlo illy kave.

Usavršili smo prženje svakog pojedinačnog podrijetla ili sastojka, pronađenog u našoj illy mješavini s potpisom. Prepoznatljivo prženje poboljšava različite okuse svake Arabice: cvjetne note iz Etiopije, čokoladne note iz Gvatemale, karamela iz Brazila i voćne note iz Kolumbije.

Jedinstveni profil prženja i arome.

Svaka Arabica Selection ima svoju jedinstvenu temperaturu i vrijeme prženja kako bi istaknula aromu i okus svakog podrijetla. Brasile ima intenzivan i pun okus, s notama karamele.

Svaka kocka sadrži 18 kapsula kave.

  • pakiranje u Iperespresso kapsulama
  • sastav 100% Arabica
  • svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli
  • 18 kapsula

Sastojci: pržena mljevena kava.

Što je sustav iperEspresso Capsule?
Inovativni sustav kapsula iperEspresso čini espresso kvalitetnim kao u kafićima. Za razliku od konvencionalnih jednostupanjskih sustava, sustav kapsula iperEspresso koristi patentirani dvostupanjski postupak za stvaranje intenzivno aromatičnog, punog tijela espressa s bogatom, dugotrajnom kremom. A kapsule omogućuju brzo i jednostavno čišćenje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kompatibilnost kapsula

Za Iperespresso

Neto količina

131g (18x7g)

Kapsula u pakiranju

18

ZAMIJENI JEZIK
Košarica