illy kava mljevena CLASSICO u limenci 250g

illy kava mljevena CLASSICO u limenci 250g

8,45 

illy Classico mljevena kava

Illy Classico – snažan okus espressa s lijepo uravnoteženim okusom i notama karamele

Dostupno

Šifra: IL040201 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

illy Classico mljevena kava

illy mljevena espresso kava je fino mljevena kako bi se omogućilo optimalno ekstarhiranje espresso aparatima koji prihvaćaju mljevenu, pritisnutu kavu. Uživajte u klasično prženoj blagoj i uravnoteženoj kavi s notama karamele. Prepoznatljiva kombinacija finih illy Arabica kava, glatkog, bogatog i punog okusa stvorena je od vještog miješanja 100% održivo uzgojenih zrna Arabice, pomno odabranog iz različitih  regija širom svijeta. Rezultat je autentična talijanska kava koja je besprijekorno postojana, glatka, uravnotežena i nikad gorka – savršena za sve pripreme kave. Koristeći ekskluzivni postupak, illy kava pakirana je u konzervu bez tlaka, pod pritiskom koji pojačava i zatvara dragocjene arome i ulja, tako da uživate u najsvježijem okusu – šalica za šalicom.

Classico: Blagi i uravnoteženi
Naša jedinstvena illy mješavina 100% zrna kave Arabica dostupna je u 3 različita prženja; Classico, Intenso & Forte, svaki s različitim intenzitetom.

Classico je najblaži od svih 3, s lijepo uravnoteženim okusom i notama karamele

Poezija u zrnu kave
Pažljivo odabrana i pomno pomiješana i pržena, illy zrna kave prizivaju senzualnu ljepotu i poeziju strastvenog ljubitelja kave. Otvoriti limenku znači ući u svijet u kojem je postupak kuhanja kave više od rutine, to je bogat i ugodan svakodnevni ritual. 50 zrna mješavine illy stvori šalicu napitka. Prava poezija u limenci od 250 grama!

Senzacionalno ujedinjena
Mogli bismo vam ponuditi svaku regiju, prženu i uklopljenu pod suncem. Ali radije bismo vam dali savršenu. Tako smo proveli osam desetljeća pročišćavajući jedinstvenu, prepoznatljivu mješavinu – koja je svijet proslavila kao vrhunac onoga što kava može biti.

Svaka limenka sadrži 250g mljevene kave.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Illy

Oblik kave

Mljevena kava

Neto količina

250g

ZAMIJENI JEZIK
Košarica