illy kava mljevena INTENSO u limenci 250g

illy kava mljevena INTENSO u limenci 250g

8,45  (63,67 kn)

illy Intenso mljevena kava

Illy Intenso – jače prženje daje kavi robusni završetak s toplim notama kakaa i sušenog voća.

Trenutno nije dostupno

Pošaljite mi obavijest o dostupnosti

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra: IL040202 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

illy Intenso mljevena kava

illy mljevena espresso kava je fino mljevena kako bi se omogućilo optimalno ekstrahiranje espresso aparatima koji prihvaćaju mljevenu, pritisnutu kavu. Prepoznatljiva kombinacija finih illy Arabica kava, glatkog, bogatog i punog okusa stvorena je od vještog miješanja 100% održivo uzgojenih zrna Arabice, pomno odabranog iz različitih  regija širom svijeta. Rezultat je autentična talijanska kava koja je besprijekorno postojana, glatka, uravnotežena i nikad gorka – savršena za sve pripreme kave. Koristeći ekskluzivni postupak, illy kava pakirana je u konzervu bez tlaka, pod pritiskom koji pojačava i zatvara dragocjene arome i ulja, tako da uživate u najsvježijem okusu – šalica za šalicom.

Intenso: Intenzivan i punog tijela
Naša jedinstvena illy mješavina 100% zrna kave Arabica dostupna je u 3 različita prženja; Classico, Intenso & Forte, svaki s različitim intenzitetom.

Intenso je tamna, intenzivna i puna kava s notama kakaa i suhog voća.

Poezija u zrnu kave
Pažljivo odabrana i pomno pomiješana i pržena, illy zrna kave prizivaju senzualnu ljepotu i poeziju strastvenog ljubitelja kave. Otvoriti limenku znači ući u svijet u kojem je postupak kuhanja kave više od rutine, to je bogat i ugodan svakodnevni ritual. 50 zrna mješavine illy stvori šalicu napitka. Prava poezija u limenci od 250 grama!

Senzacionalno ujedinjena
Mogli bismo vam ponuditi svaku regiju, prženu i uklopljenu pod suncem. Ali radije bismo vam dali savršenu. Tako smo proveli osam desetljeća pročišćavajući jedinstvenu, prepoznatljivu mješavinu – koja je svijet proslavila kao vrhunac onoga što kava može biti.

Svaka limenka sadrži 250g mljevene kave.

Sastojci: mljevena kava.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Illy

Oblik kave

Mljevena kava

Neto količina

250g

Košarica