illy kava mljevena za MOKU CLASSICO u limenci 250g

illy kava mljevena za MOKU CLASSICO u limenci 250g

8,45 

illy Classico MOKA mljevena kava

Illy Classico – snažan okus espressa s lijepo uravnoteženim okusom i notama karamele za pripremu Moke

Dostupno

Šifra: IL040204 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

illy Classico MOKA mljevena kava

Bogato aromatična, dobro definiranog tijela, illy mljevena Moka kava za pripremu na štednjaku lagan je za pripremu jutarnji ritual u većini talijanskih domaćinstava. Uživajte u klasično prženoj blagoj i uravnoteženoj kavi s notama karamele. Prepoznatljiva kombinacija finih illy Arabica kava, glatkog, bogatog i punog okusa stvorena je od vještog miješanja 100% održivo uzgojenih zrna Arabice, pomno odabranog iz različitih  regija širom svijeta. Rezultat je autentična talijanska kava koja je besprijekorno postojana, glatka, uravnotežena i nikad gorka – savršena za sve pripreme kave. Koristeći ekskluzivni postupak, illy kava pakirana je u konzervu bez tlaka, pod pritiskom koji pojačava i zatvara dragocjene arome i ulja, tako da uživate u najsvježijem okusu – šalica za šalicom.

Classico: Blagi i uravnoteženi
Naša jedinstvena illy mješavina 100% zrna kave Arabica dostupna je u 3 različita prženja; Classico, Intenso & Forte, svaki s različitim intenzitetom.

Classico je najblaži od svih 3, s lijepo uravnoteženim okusom i notama karamele

Još jedno talijansko iskustvo kave
Male dvokomorne moka posude smještene su na mnogim talijanskim štednjacima, jednostavni su za uporabu i puni kave, bogate arome. Iako zvuči poput Mocha kave, u Moki nema čokoladnog sirupa ili kakaa u prahu. Moka je dobila ime po gradu Mocha u Jemenu – ranom centru izvrsnosti kave.

Senzacionalno ujedinjena
Mogli bismo vam ponuditi svaku regiju, prženu i uklopljenu pod suncem. Ali radije bismo vam dali savršenu. Tako smo proveli osam desetljeća pročišćavajući jedinstvenu, prepoznatljivu mješavinu – koja je svijet proslavila kao vrhunac onoga što kava može biti.

Svaka limenka sadrži 250g mljevene kave.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Illy

Oblik kave

Mljevena kava

Neto količina

250g

ZAMIJENI JEZIK
Košarica