illy kava u zrnu INTENSO tamnije pržena u limenci 250g

illy kava u zrnu INTENSO tamnije pržena u limenci 250g

8,45 

illy Intenso kava u zrnu

Illy Intenso – jače prženje daje kavi robusni završetak s toplim notama kakaa i sušenog voća.

Dostupno

Šifra: IL040102 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

illy Intenso kava u zrnu

illy kava od cjelovitih zrna savršen je izbor za ljubitelje kave koji više vole mljevenje zrna prema vlastitom ukusu i načinu pripreme. Prepoznatljiva kombinacija finih illy Arabica kava, glatkog, bogatog i punog okusa stvorena je od vještog miješanja 100% održivo uzgojenih zrna Arabice, pomno odabranog iz različitih  regija širom svijeta. Rezultat je autentična talijanska kava koja je besprijekorno postojana, glatka, uravnotežena i nikad gorka – savršena za sve pripreme kave. Koristeći ekskluzivni postupak, illy kava pakirana je u konzervu bez tlaka, pod pritiskom koji pojačava i zatvara dragocjene arome i ulja, tako da uživate u najsvježijem okusu – šalica za šalicom.

Intenso: Intenzivan i punog tijela
Naša jedinstvena illy mješavina 100% zrna kave Arabica dostupna je u 3 različita prženja; Classico, Intenso & Forte, svaki s različitim intenzitetom.

Intenso je tamna, intenzivna i puna kava s notama kakaa i suhog voća.

Poezija u zrnu kave
Pažljivo odabrana i pomno pomiješana i pržena, illy zrna kave prizivaju senzualnu ljepotu i poeziju strastvenog ljubitelja kave. Otvoriti limenku znači ući u svijet u kojem je postupak kuhanja kave više od rutine, to je bogat i ugodan svakodnevni ritual. 50 zrna mješavine illy stvori šalicu napitka. Prava poezija u limenci od 250 grama!

Senzacionalno ujedinjena
Mogli bismo vam ponuditi svaku regiju, prženu i uklopljenu pod suncem. Ali radije bismo vam dali savršenu. Tako smo proveli osam desetljeća pročišćavajući jedinstvenu, prepoznatljivu mješavinu – koja je svijet proslavila kao vrhunac onoga što kava može biti.

Svaka limenka sadrži 250g kave u zrnu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Illy

Oblik kave

Kava u zrnu

Neto količina

250g

ZAMIJENI JEZIK
Košarica