Krups aparat za kavu XP442C11 Virtuoso Silver

Akcija!

Krups aparat za kavu XP442C11 Virtuoso Silver

Original price was: 249,90 €.Current price is: 238,00 €.

Krups aparat za kavu XP442C11 Virtuoso Silvero

Aparat za kavu Krups kompaktnog i elegantnog dizajna za pripremu 1 ili 2 šalice espressa u udobnosti vašeg doma. Mogućnost upotrebe ESE papirnatih jastučića za kavu. Aparat je opremljen sustavom za paru za grijanje mlijeka.

Dostupno

Opis

Opis

Krups XP442C11 Virtuoso Silver

Ukusni espresso u udobnosti vašeg doma

Aparat za kavu Krups kompaktnog i elegantnog dizajna za pripremu espressa u udobnosti vašeg doma. Na ručki je dupli izvod što Vam omogućuje pripremu 1 ili 2 šalice kave istovremeno. Mogućnost upotrebe ESE papirnatih jastučića za kavu. U pakiranju ćete pronaći žličicu za doziranje kojom uvijek možete odrediti idealnu količinu kave, a tamperom poravnate i pritisnete kavu u ručki.

Snažna pumpa za savršen okus i aromu

Savršen espresso, punog okusa i arome, je pripremljen zahvaljujući tlaku pumpe 15 bara, koji osigurava optimalnu ekstrakciju kave. Uređaj ima funkciju vruće vode za pripremu čaja ili drugih toplih napitaka. Uklonjivi pladanj za kapanje s rešetkom od nehrđajućeg čelika je kombinacija praktičnosti i modernog stila.

Značajke

 

Kompaktni dizajn
Kompaktni dizajn
Iskustvo izrade espressa koji je jednako izgleda jednako dobro kao i što je ukusan, u elegantnom, modernom dizajnu s visokokvalitetnim nehrđajućim čelikom za postojane performanse i kompaktnim okvirom za svakodnevnu udobnost.
Funkcija za toplu vodu
Funkcija za toplu vodu
Otkrijte uređaj za izradu espressa koji se jednostavno koristi s vrlo intuitivnom upravljačkom pločom i automatskim zaustavljanjem protoka za izuzetan espresso iz dana u dan.
Cijevčica za paru
Cjevčica za paru
Parna mlaznica visokih performansi nudi beskrajne mogućnosti, za besprijekoran cappuccino, latte macchiato i još mnogo toga.
pumpa pritiska 15 bara
pumpa pritiska 15 bara
Uživajte u besprijekornom espressu koji puni okusa i mirisa, s tlačnim sustavom pumpe od 15 bara koji osigurava potpuno ekstrakciju za rezultate s potpuno aromatiziranim okusima.
Brzo vrijeme zagrijavanja
Brzo vrijeme zagrijavanja
KRUPS Thermoblock sustav nudi brzo zagrijavanje vode u kompaktnom okviru, za izuzetnu udobnost espressa koji se isporučuje ravno u vašu šalicu za manje od minute.
Držač filtera
Držač filtera
Mljevena kava kapaciteta za od 1-2 šalice, zajedno s kompatibilnošću s mekim jastučućima (spft pods), za jedan uređaj koji pokriva sve vaše potrebe.
Jeddnostavno ulijevanje
Jednostavno ulijevanje
Spremnik vode od 1 litre, odvojivi za dodatnu praktičnost.
Pametni dizajn
Pametni dizajn
Odvojiva posuda za kapljevinu s inox ešetkom čini pripremu espressa urednom i čistom.
praktični nastavci
praktični nastavci
Mjerna žlica pomaže vam utvrditi točnu količinu kave svaki put a potiskivač pomaže izravnati kavu u filteru do vrha za savršene rezultate
Espresso kao iz kafića
Espresso kao iz kafića
Uživajte u neusporedivo dobrom espressu iz komfora vlastitog doma uz dodatne benefite! Grijač šalica koji čini razliku
Pristupačna cijena popravka - 15 godina

Pristupačna cijena popravka – 15 godina

  • Osmišljeno za jednostavno popravljanje
  • Brza i jeftina isporuka dijelova u vremenskom razdoblju duljem od 15 godina
  • 6200 ovlaštenih servisa širom svijeta

 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Krups

ZAMIJENI JEZIK
Košarica