Nespresso Professional Classic Ristretto Intenso 50/1

Nespresso Professional Classic Ristretto Intenso 50/1

34,90 

Ristretto Intenso kapsule za Nespresso Professional uređaje
Mješavina najfinijih Arabica nježnog i aromatskog okusa i intenzivnih Robusta

Trenutno nije dostupno

Pošaljite mi obavijest o dostupnosti

Opis

Opis

Ristretto Intenso kapsule za Nespresso Professional uređaje

Intenzitet 12

50 kapsula

U kapsuli Ristretto Intenso, južnoamerička Arabika sljubljuje se s dvije srednjoameričke Robuste. Prženu smjesu Arabice razdijelimo od Robuste te na taj način dajemo Arabici nježnije, dulje prženje da razvije svoju prirodnu slatkoću i finiju aromu. Robusta intenzivnim prženjem dobiva intenzivnu notu i puno tijelo. Ova Nespresso Ristretto kapsula punjena je prženom, gorkom i smjelom mješavinom kave, sa začinskim i drvenkastim aromama u kremastoj teksturi.

Veličina šalica – ristretto i espresso

Aromatične note – Intenzivne

Aromatični profil – Izuzetno taman i kremast

PODRIJETLO

Kapsula Nespresso Ristretto intenzivna je mješavina kave Arabice i Robuste iz Južne i Srednje Amerike. U južnoameričku Arabicu ulazi odvažni intenzitet dviju moćnih srednjoameričkih Robusta. Robuste donose više od eksplozivne snage. Donose tijelo, lijepu gorčinu i zamamne paprene i drvenaste note, ali sve su te karakteristike uobličene u kremastu teksturu te čine neizvjestan spoj teksture i okusa.

PRŽENJE

Nespresso Ristretto koristi razdvojeno prženje za komponente Arabice i Robuste. Robusta kroz intenzivno prženje istakne tijelo i gorčinu svojstvenu zrnu. Arabica kroz nježnije, ali dulje prženje pojačava njenu prirodnu sirupastu slatkoću i fine aromatične note. Kombinacijom se postiže uvjerljiva ravnoteža.

AROMATSKI PROFIL

Ova Ristretto kava je pržena, gorka, puna kava. Njene začinske note papra i duboka drvenasta aroma prožete su gustom, kremastom teksturom. Ova kapsula Nespresso pro uravnotežuje finu aromu Arabike i potenciju Robuste. Ristretto Intenso doista zna kako ići na intenzitet udvaranja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Nespresso Professional

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kompatibilnost kapsula

Za Nespresso Professional

Kapsula u pakiranju

50

Neto količina

350g (50x7g)

ZAMIJENI JEZIK
Košarica