Nespresso Professional Espresso Leggero 50/1

Nespresso Professional Espresso Leggero 50/1

34,90 

Espresso Leggero kapsule za Nespresso Professional uređaje
Klasična mješavina najfinijih Arabica nježnog i aromatskog okusa i intenzivnih Robusta

Dostupno

Opis

Opis

Espresso Leggero kapsule za Nespresso Professional uređaje

Intenzitet 7

50 kapsula

Ristretto je klasik za svakoga. Smjesa je to kava iz Srednje i Južne Amerike – neke visoko uzgajane, oprane i neke prirodno obrađene, ali sve Arabike. Tamno, intenzivno prženje i fino mljevenje razvijaju puno tijelo i kultnu gustu kremu ovih latinoameričkih kava. Ristretto je puna mješavina kave Arabica intenzivno prženog karaktera, li kroz taj intenzitet osjetit ćete duboke kakao i suptilne drvenaste note koje se dugo zadržavaju u ovoj Nespresso pro kapsuli.

Espresso Leggero je blaga, osvježavajuća mješavina južnoameričkih kava s tajnim dubinama. Lagano pržene brazilske i kolumbijske Arabike i Robuste daju mu uravnoteženo i baršunasto tijelo, pržene note žitarica i kakaa, i naznaku kiselosti i gorčine. Kave s mlijekom daju sladunjavu, karamelnu mekoću u Espressu Leggero, ali bogate arome espresso kave i dalje se osjete.

Veličina šalica –  espresso

Aromatične note – Intenzivne

Aromatični profil – Bogat i baršunast

PODRIJETLO

Poznato je da su suho prerađene Arabike iz Brazila blage i čine čvrstu podlogu na koju dodajemo kolumbijsku Arabiku zbog njene živahne kiselosti. Suha Robusta donosi tijelo – onu baršunastu teksturu – i pomalo biljne note. Iako je uglavnom kombinacija blagih kava, Robusta ovoj Nespresso pro kapsuli daje njezine tajne dubine.

AROMATSKI PROFIL

Espresso Leggero baršunast je na jeziku i pun glatkih nota kakaa i žitarica. Dašak kiselosti u ovom Nespresso espressu uravnotežen je gorčinom u mješavini intenzivnog, tamnog prženja. Zajedno s finim mljevenjem dobiva se puno tijelo i izdašna krema.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Nespresso Professional

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kompatibilnost kapsula

Za Nespresso Professional

Kapsula u pakiranju

50

Neto količina

350g (50x7g)

ZAMIJENI JEZIK
Košarica