Piccola Piccola

Piccola Piccola

238,90 

Aparat za pripremu vrhunskog espressa iz papirnatih jastučića (ESE – Easy Serving Espresso).

Po narudžbi

Šifra: LU010002 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

Zbog svojih iznimno malih dimenzija i minimalističkog dizajna, ovaj nas model predstavlja u potpunosti. Zato smo ga nazvali PICCOLA, kao ime tvornice. Izrađen je u potpunosti od nehrđajućeg čelika u jednom bloku, čak je i ručka od inox-a. iznimno je izdržljiv, izvana i iznutra. Kvaliteta ekstrakcije kave je jednaka kao i kod drugih modela jer je grupa za kuhanje identična. Idealan je za ljude koji se ne žele lišiti komfora i kvalitetne kave kad su na putu.

PICCOLA PICCOLA je aparat za kvalitetni espresso s najmanjom radnom površinom na tržištu. Idealan je za ponijeti na put (kamper, brod i sl.). Ispod rešetke je mala ladica za kapanje koju je jednostavno obrisati spužvom. Kvaliteta espressa je vrhunska, kao kod profesionalnih aparata. PICCOLA ima malu potrošnju energije, a moguće ju je spojiti na veliki rezervoar s vodom i pripremati kavu non-stop, kao s velikim aparatom.

Ručna ladica za kapanje omogućava jednostavno čišćenje.

Elegantna tvrda torba (dodatno) je od eko-kože s patent zatvaračima i ručkama za nošenje. Unutrašnjost je mekana i štiti aparat od ogrebotina, a elastične trake drže šalice i tanjuriće.

Preporučuje se za brodove, kampere, mobilne kućice, za urede i dom te za hotelske sobe.

Širina: 15,00 cm
Visina: 25,00 cm
Dubina: 22,00 cm
Težina: 5 kg
Voltaža: 230 V/ 50 Hz – 120 V / 60 Hz
Snaga: 500 W
Zapremina: 1 l

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Lucaffe

Kompatibilnost kapsula

Za ESE Easy Serving Espresso

Pogledajte i ove proizvode…
ZAMIJENI JEZIK
Košarica