Tassimo tablete za čišćenje kamenca

Tassimo tablete za čišćenje kamenca

11,93 

Tassimo tablete za čišćenje kamenca

Originalne tablete iz Boscha za jednostavno uklanjanje kamenca iz Vašeg Tassimo uređaja

Dostupno

Opis

Opis

TASSIMO tablete za uklanjanje kamenca tvrtke BOSCH

S našim tabletama za uklanjanje kamenca uvijek ćete održavati svoj TASSIMO uređaj u savršenom stanju. Svaka tableta uklanja vapnenac, ostatke i naslage kamenca sa vašeg uređaja, tako da će napitci biti ukusni još mnogo godina. Preporučujemo da uklonite kamenac iz uređaja kada na aparatu zasvijetli crveni simbol za uklanjanje kamenca.

Sadržaj paketa: 4 tablete za uklanjanje kamenca za dva procesa uklanjanja kamenca

 

Tassimo_tablete_protiv_kamenca

Tassimo_tablete_protiv_kamenca

 

 

OČISTITE I UKLONITE SVOJ TASSIMO U 10 LAKIH KORAKA.

1. Napunite spremnik za vodu i dodajte 2 tablete za uklanjanje kamenca TASSIMO. Provjerite jesu li se tablete potpuno otopile.

2. Izvadite Service T DISC (žuti disk) iz uređaja i postavite ga u glavu za kuhanje s crtičnim kodom prema dolje. Ovdje obično stavljate kapsulu kave T DISC ili TASSIMO.

3. Vratite spremnik vode s otopinom za uklanjanje kamenca u vaš TASSIMO uređaj.

4. Stavite posudu kapaciteta najmanje 500 ml na mjesto gdje inače stavljate šalicu.

5. Držite gumb pritisnutim 5 sekundi da biste započeli postupak uklanjanja kamenca. Proces se pokreće automatski i traje oko 30 minuta. Nakon što završi, indikator će zasvijetliti narančasto.

6. Ispraznite spremnik s otopinom za uklanjanje kamenca i vratite ga u uređaj.

7. Isperite i očistite spremnik za vodu kako biste uklonili ostatke otopine za uklanjanje kamenca. Napunite spremnik vode do maksimalne razine svježom hladnom vodom i vratite ga u uređaj.

8. Kratko pritisnite tipku start / stop za početak čišćenja. Kada završite s čišćenjem, ispraznite spremnik i vratite ga unutra. Ponovite postupak (napunite spremnik i pokrenite postupak) 3 do 4 puta kako biste bili sigurni da je otopina za uklanjanje kamenca potpuno isprana iz stroja.

9. Kad je postupak dovršen, otvorite glavu za kuhanje i izvadite servisni T DISC. Zatim ih spremite natrag u svoj TASSIMO uređaj.

10. Napunite spremnik vode do maksimalne razine svježom hladnom vodom i vratite ga u TASSIMO uređaj. Iz Vašeg TASSIMO uređaja je sada uklonjen kamenac i ponovo je spreman za uporabu.

Tassimo_čišćenje_kamenca

Tassimo_čišćenje_kamenca

Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Zaštitite od izravne sunčeve svjetlosti.
Zapečaćeno pod zaštitnom atmosferom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Tassimo

Kompatibilnost kapsula

Za Tassimo

Vrsta pribora

Pribor za čišćenje

ZAMIJENI JEZIK
Košarica