Novosti

5. listopada 2020.

Starbucks u vašem domu

Sigurno ste čuli za Starbucks – američki standard za ukusnu kavu koja se protivi konvencijama. Zašto bi kava morala biti isključivo crna? Zašto ne bismo kavu učinili zanimljivijom raznoraznim okusima i dodacima? Upravo je to napravio Starbucks i postao svjetski poznata franšiza.

Starbucks kava u Dolce Gusto aparatima

Loša vijest? Starbucks kafića nema u Hrvatskoj, a kako se čini, još nema nikakvih znakova da će se i otvoriti. Ipak, nemojte biti tužni, jer možete probati Starbucks kavu u svom domu – samo trebate Dolce Gusto aparat! Nescafe, jedan od vodećih brendova na tržištu kave, cappuccino napitaka, espresso napitaka i vrućih čokolada, odvažio se i napravio suradnju upravo sa Starbucksom. Rezultat su Dolce Gusto kapsule u Starbucks okusima!

Koje okuse možete probati?

Ako imate Dolce Gusto aparat za kapsule, možete probati bilo koji okus iz serije, a u svakoj kutiji dobit ćete 12 kapsula za kavu. Možete probati klasični Starbucks cappuccino, bogat i kremast baš onako kako vole ljubitelji kave na zapadu. Ako imate slatki zub, probajte Starbucks Caramel Macchiato i sigurno se nećete razočarati. Riječ je zapravo o Arabica zrnima koje su prerađene i dodan im je okus intenzivne, interesantne karamele. Za dame i one koji vole nešto sa slatkim notama, preporučujemo Starbucks Espresso Blonde Roast, espresso koji se može opisati kao gladak i podatan. Ima slatke note, tako da će oni koji ne vole tursku kavu definitivno biti zadovoljni, a i same kapsule imaju nešto niži intenzitet. Ne smijemo zaboraviti i egzotični Starbucks Colombia Espresso, napitak koji interesantno balansira orašaste okuse s Arabica zrnima. Lagani floralni okus daje kompleksnost, a vi sigurno dosad niste probali ništa slično!

Ako ste pak zainteresirani za nešto malo muževnije ili jednostavno ozbiljnije, za vas bi mogao biti dobar Starbucks Espresso Dark Roast s bogatim notama karamele. Ovo je baza na kojoj Starbucks radi većinu svojih latte pića, tako da ćete zaista dobiti autentično iskustvo. Moramo spomenuti i Starbucks Latte Macchiato, kremastu kombinaciju za one koji vole nešto nježniji macchiato. Ako ste netko tko tek uranja u svijet kave, ovo je dobar izbor za vas!

Zaključak Starbucks by Nescafé Dolce Gusto

Pokažite svojim kolegama da kava u uredu ne mora biti dosadna – machiato, espresso i cappuccino napitci ne moraju biti klasični. Uživajte u okusima američke kave i uvjerite se zašto je Starbucks godinama vodeći brend na ovom području!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica