Novosti

10. veljače 2021.

Sve što trebate znati o Dolce Gusto aparatima

Sve što trebate znati o Dolce Gusto aparatima

U zadnjih desetak godina, na tržištu su pravi hit postale kapsule za kavu. One nam pomažu da brzo i efikasno napravimo ukusne napitke koji će nas oduševiti svaki put! Priča je počela s jednostavnim kapsulama za kavu, a danas na tržištu možete naći i kapsule za espresso, cappuccino, toplu čokoladu, kavu s okusima, pa čak i Starbucks napitke u kapsulama.

Jedan od prvih i najinovativnijih aparata koji se pojavio na našem tržištu bio je Dolce Gusto od Nescafe-a. Danas ćemo vam reći sve što trebate znati u vezi njega, kako biste mogli odlučiti je li to prava stvar za vas. Danas su im cijene prilično niže no što su bile, a uz ponudu zanimljivih kapsula, mnoge privlače više no ikad!

Sudar titana – Nescafe i Krups te DeLonghi!

Mnogi su skeptični u kvalitetu Dolce Gusto aparata jer odmah pomisle da proizvođač kave ne može napraviti dobar aparat. Ipak, Nescafe ovaj aparat nije projektirao sam, već postoje dvije verzije – jedna je napravljena u suradnji s tvrtkom Krups, a druga u suradnji s tvrtkom DeLonghi. One se malo razlikuju, a kod nas su Krups verzije češće i jeftinije!

Uređaji su malih dimenzija, a koriste se jednostavno – stavite kapsulu, vodu i pustite uređaj da pod tlakom od oko 15 bara odradi svoj posao! Većina aparata iz sigurnosnih mjera gasi se sama te tako štedi energiju!

Zapremnina spremnika za vodu je ili 0.8 L ili 1.2 L, ovisno o modelu. Aparati su tihi i praktični, a mogu se koristiti za pripremu kave, capuccina, espressa, čaja, ali i hladnih napitaka! Sadržaj kapsule i vode pod tlakom se spaja i nastaje idealna, baršunasta kava ili bistar, jak čaj!

Koji su popularni modeli?

Prvi popularan model je Dolce Gusto Krups Piccolo XS, a on je savršen za svaki dom! Malen je, praktičan i brz! Ubacite kapsulu u aparat, povucite ručicu i uživajte u svojoj kavi! Uređaj se automatski isključuje i štedi energiju, a postoji preko 30 kapsula koje pašu u njega. Ne zaboravite i da je ovo dizajnerski komad koji savršeno paše u svaku kuhinju – minimalistička crno-bijela kombinacija uvijek je dobar izbor!

Ovaj Dolce Gusto obavijestit će vas ako se nataložio kamenac, ali ćete svejedno dobiti jamstvo od 2 godine, tako da svoje kave možete piti mirni i zadovoljni!

Nešto intenzivniji i jači model je Dolce Gusto Krups Infinissima. Ovaj je aparat nešto moderniji i izgleda kao pravi futuristički dekor. Na njemu pripremite preko 30 hladnih ili toplih napitaka, ne brinite za štednju energije i uživajte u većem spremniku od 1,2 L. Također dobivate jamstvo od dvije godine.

Zadnji popularni model s našeg tržišta zove se Dolce Gusto Mini Me, a on je ona klasična, najpopularnija, takozvana „originalna verzija“ aparata. Ima spremnik od 0,8 L, može spremiti velik broj toplih i hladnih napitaka, a između ostalog možete birati doziranje, prilagoditi posudu za kapanje te koristiti PLAY AND SELECT tehnologiju za personalizirani doživljaj!

Uživajte u svojoj jutarnjoj kavi uz ove odlične Dolce Gusto aparate i ne zaboravite pogledati kakve sve zabavne izbore kapsula možete naći u našoj online trgovini!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
ZAMIJENI JEZIK
Košarica