Aparat za Nespresso Essenza Mini crveni

Akcija!

Aparat za Nespresso Essenza Mini crveni

Original price was: 125,00 €.Current price is: 99,00 €.

Aparat za Nespresso Essenza Mini crveni

Elegantan dizajn aparata za Nespresso Essenza mini u crvenoj boji prikladan je za svaki prostor. Iako iznimno malen, uređaj radi savršenu kavu, kao u kafiću. Svaki put.

Dostupno

Šifra: KR020101 Kategorije: , ,
Opis

Opis

Aparat za Nespresso Essenza Mini crveni

Essenza mini je najkompaktniji uređaj iz Nespresso obitelji, jednostavno i elegantno dizajniran. Taj jedinstveni uređaj nudi jednostavnost uporabe, minimalističku ljepotu i vrhunsku kvalitetu kave u svakoj šalici. Zbog svojih malih dimenzija idealno se uklapa u svaki prostor, a funkcionalan je potpuno kao i puno veći uređaji. Essenza Mini je mali uređaj koji otvara veliki svijet Nespresso kave.

Idealan uređaj za kućnu i uredsku uporabu.

Tehničke karakteristike:

 • Težina: 2.3 kg
 • Spremnik za vodu koji se može skinuti: 0.6 L
 • Kapacitet posude za iskorištene kapsule: 6
 • Dimenzije (ŠxDxV): 11 x 20.5 x 20
 • Tlak: 19 Bara
 • Automatsko isključivanje nakon 9 minuta, može se programirati
 • Kompaktna veličina
 • Brzo zagrijavanje
 • Tvornička podešavanja za vrste kava espresso 40 ml i lungo 110 ml
 • Automatsko isključivanje nakon 9 minuta
 • Boja: crvena

 

19 bara


Nespresso uređaji imaju pumpu koja stvara pritisak od 19 bara čime voda probija film kapsule i oslobađa preko 900 različitih aroma kave. Kava u kapsuli ni u jednom trenutku ne dolazi u kontakt s metalnom iglom tako da ne dolazi do kontaminacije kave metalom. Oblik Nespresso kapsule posebno je dizajniran da osigura da voda pod pritiskom ravnomjerno protječe kroz mljevenu kavu tokom ekstrakcije. Temperatura i vrijeme protoka se također podešavaju kako bi se osigurala autentičnost svake dragocjene arome.

25 sekundi pripreme


S Nespresso uređajem, od trenutka uključivanja do pripreme idealne šalice kave, dijeli vas samo nevjerojatnih 25 sekundi. Ukoliko vodite vrlo aktivan život, stalno ste u pokretu, nemate vremena za gubljenje, ali ipak ni jedan vaš dan ne može započeti bez šalice kvalitetne espresso kave, neophodan vam je aparat koji će držati korak s vašim aktivnim načinom života. Aparati iz Nespresso asortimana itekako pomažu u uštedi dragocjenog vremena, time što nakon uključivanja dostignu potpuno zagrijavanje za samo 25 sekundi i spremni su za upotrebu. Upravo tih 25 sekundi je ono vrijeme koje vas svakog jutra, na pauzi, ili nakon obroka dijeli od šalice savršene Nespresso kave koja će vam uljepšati svaki dan.

Dužina kave 40ml i 110ml


Nespresso aparati nude opciju tvorničkih postavki za duljinu kave Espresso 40 ml ili Lungo 110 ml, također imaju mogućnost programiranja željene količine. Preferirate kratki espresso koji će vas razbuditi svojim intenzitetom i aromom? Ili ipak preferirate laganu degustaciju velike šalice kave koja vam pruža opuštajući trenutak od svega što vas okružuje? Nespresso aparati se prilagođavaju vama i nude opciju tvorničkih postavki za duljinu kave. Na svakom od Nespresso aparata sebi i vama dragim osobama možete pripremiti kratki Espresso od 40 ml ili uživati u Lungo opciji kave od 110 ml. Ukoliko vama ipak odgovara neka druga količina kave, Nespresso aparati nude mogućnost programiranja prema vašim potrebama. Idealnu količinu će aparat nakon programiranja zapamtiti i učiniti uvijek dostupnom.

Automatsko isključivanje


aparati imaju funkciju automatskog isključivanja nakon 9 minuta mirovanja, kao i mogućnost programiranja uštede energije. Vjerujemo da se i vi kao i većina ljudi često zapitate da li ste isključili sve električne aparate prije nego što ste napustili svoj dom. S Nespresso aparatom više nikada ne morate brinuti o tome da li je aparat ostao uključen ili ne, jer svi Nespresso aparati i,aju automatsku funkciju isključivanja nakon 9 minuta mirovanja, pružajući vam apsolutnu bezbrižnost prilikom napuštanja vašeg doma. Također, svaki uređaj ima mogućnost programiranja ovog načina uštede energije kako biste ga, u skladu s vašim potrebama, programirali da ostane konstantno aktivan ili da se samostalno ugasi nakon 9 minuta od pripreme posljednje šalice kave..


https://youtu.be/WjVVJ85NZKQ
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Nespresso

Kompatibilnost kapsula

Za Nespresso

Pogledajte i ove proizvode…
ZAMIJENI JEZIK
Košarica