Franck ESE kava 125 Years 20/1

Franck ESE kava 125 Years 20/1

8,49 

Franck ESE kava 125 Years 20/1

Posebno izdanje espressa otkriva priču o egzotičnim krajevima Latinske Amerike i Azije, gdje na skrovitim plantažama rastu isključivo najfinije sorte kave uz prirodno prisutne arome badema i voćne note arancina, manga i papaje.

Dostupno

Opis

Opis

Franck ESE kava 125 Years 20/1

Posebno izdanje espressa otkriva priču o egzotičnim krajevima u kojima rastu najfinije sorte kave. Svaki gutljaj ovog posebnog izdanja otkriva priču o egzotičnim krajevima Latinske Amerike i Azije, gdje na skrovitim plantažama rastu isključivo najfinije sorte kave. Dokaz izvrsnosti svakog ubranog zrna jesu prirodno prisutne arome badema, a iskusna nepca moći će osjetiti i voćne note arancina, manga i papaje. Upravo ta kompleksnost, ali i savršen balans svih nota, uz postojanu kremastu pjenu pri vrhu šalice, pružaju jedinstven završni i dugotrajni okus.

20 doza

Intenzitet 7/10

Porijeklo: Srednja i Južna Amerika, Azija

Svaka Franck espresso kava pakirana je u zaštitnoj atmosferi. Aroma i svježina ovog proizvoda stoga ostaju dugo očuvani. Najsuvremenije prženje i savršeno mljevenje čine Franck Espresso idealnim proizvodom za uporabu s kućnim ESE aparatima za espresso dizajniranim za upotrebu s cialdama. Savršen espresso kao u baru kod kuće ili u uredu.

  • pakiranje u ESE papirnati jastučić promjera ∅44 mm (standard)
  • ekološki prihvatljiva ambalaža, potpuno biorazgradivo
  • sastav: Arabica i Robusta
  • svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj dozi
  • 20 doza za 20 espressa

Sastojci: pržena mljevena kava.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Franck

Kompatibilnost kapsula

Za ESE Easy Serving Espresso

Kapsula u pakiranju

20

Oblik kave

Kapsule za kavu

Neto količina

140g (20x7g)

ZAMIJENI JEZIK
Košarica