Per.Fecto 500ml sredstvo za čišćenje kamenca

Per.Fecto 500ml sredstvo za čišćenje kamenca

8,48 

PerFecto 500ml sredstvo za čišćenje kamenca

Perfecto je višenamjensko sredstvo koje u potpunosti uklanja vodeni kamenac na sanitarijama te omogućava jednostavno čišćenje uredskih aparata za kavu. Brzo i učinkovito će očistiti i dati sjaj aluminijskom naplatku automobila ili inoxu (nehrđajući čelik).

Dostupno

Opis

Opis

PerFecto 500ml sredstvo za čišćenje kamenca

PerFecto® u potpunosti uklanja vodeni kamenac na sanitarijama te omogućava jednostavno čišćenje uredskih aparata za kavu

Perfecto, kao nasljednik vrlo uspješne inačice Percal-a, višenamjensko je sredstvo koje postaje neizbježno kako u HORECA tako i u svakodnevnici domaćinstva. U potpunosti uklanja vodeni kamenac na sanitarijama te omogućava jednostavno čišćenje uredskih aparata za kavu. Brzo i učinkovito će očistiti i dati sjaj aluminijskom naplatku automobila ili inoxu (nehrđajući čelik).

Cilj ovog profesionalnog sredstva je višenamjenska i svakodnevna uporaba za profesionalce, ali i za neprofesionalnog potrošača. Kvaliteta, brzina djelovanja, učinak te optimalna cijena čine ga jednim od najboljih proizvoda na tržištu Europe.

Sredstvo Perfecto je pakirano u bočici 500ml sa inovativnim raspršivačem (privitak) i pakiran u kartonskoj ambalaži od 20 kom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

Illy

Oblik kave

Kapsule za kavu

Kompatibilnost kapsula

Za Nespresso

Neto količina

50g (10x5g)

Kapsula u pakiranju

10

ZAMIJENI JEZIK
Košarica